Retailers

Deel uw voorraad met ons en wij sturen u de klanten!

Wat betekent Findur voor uw winkel

Findur heeft als doel om samen met de winkeliers de ultieme winkelbeleving te creƫren. Wij zorgen dat consumenten online met uw aanbod in aanraking komen, zodat u uw nieuwe en bestaande klanten nog beter kunt helpen in de winkel.

Door het beste van online en offline winkelen te combineren, spelen we perfect in op de veranderende behoeften van de consument. Via de app ontdekt de consument uw actuele aanbod en krijgt vervolgens de snelste route naar uw winkel te zien. Eenmaal in de winkel is het aan u om de winkelervaring compleet te maken. Download "hier" onze brochure!

Datafeed

Aan de hand van de locatie van de consument geeft Findur kleding weer die daadwerkelijk in de buurt te verkrijgen is. Om dit te bereiken, gebruiken wij uw winkelvoorraad in combinatie met de locatie van uw winkel. Deze verbinding is in de meeste gevallen snel en gemakkelijk te maken. Voor vragen betreffende deze koppeling kunt u contact opnemen via "info@findur.nl" of door het onderstaande contact formulier in te vullen. Wilt u snel antwoord, bel dan Jochem even op dit nummer: +31 (0) 6 83 79 88 44

Meld u aan voor Findur